Дні відкритих дверей у ЦНАП
Дні відкритих дверей у ЦНАП

Дні відкритих дверей у ЦНАП

Тиждень права

Школярі відвідали центр надання адміністративних послуг у м.Первомайський.
Метою екскурсії, яка була організована у рамках проведення Всеукраїнського тижня права, є ознайомлення майбутніх суб'єктів звернень з адміністративними послугами, які надає Центр.
Гостям розповіли, що одним із основних завдань громади є наближення послуг до населення. І цю функцію виконує Центр надання адміністративних послуг.
Потім учні оглянули приміщення закладу, ознайомились, як функціонує електронна черга, як відбувається процедура надання адміністративної послуги та отримали відповіді на запитання.
«На цьому тижні у Центрі проходять «Дні відкритих дверей», - говорить начальник-адміністратор центру Людмила Косінова. - Екскурсія школярів у Центр надання адміністративних послуг була дуже корисною. Після сьогоднішнього знайомства з роботою Центру юні відвідувачі дізнались про функції нашого закладу. Тепер вони можуть розповісти про нас своїм батькам, дідусям та бабусям, аби ті, хто ще не знає, почали користуватися послугами ЦНАПу і особисто переконалися наскільки позитивні зміни відбуваються у нашому місті».
Сподіваємось, що ця екскурсія допоможе нашим дітям бути більш обізнаними та підготовленими до дорослого життя.

Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Переглядів: 541
Дата публікації: 13:33 16.12.2019
Центр надання адміністративних послуг Первомайської міської ради Харківської області >>>