Державна міграційна служба інформує
Державна міграційна служба інформує

Державна міграційна служба інформує

Обирати з #ID_це_просто!

 Обирати з #ID_це_просто!
???? За кілька тижнів - вибори Президента України. 
31 березня українці, які досягли 18 років, зможуть віддати свій голос за одного з кандидатів. 
‼️ Окрім ID-картки чи паспорта-книжечки для участі в голосуванні НЕ потрібно подавати ніяких додаткових документів – на цьому наголошує ЦВК у спеціальному роз’ясненні. І підкреслює: обидві форми паспорта є рівнозначними та самодостатніми➡️ http://bit.ly/2NK2y3N
???? Тож якщо ви включені до списку виборців - на виборчій дільниці вам зобов’язані видати виборчий бюлетень. Тому ЦВК радить заздалегідь перевірити свої особисті дані у списках – це допоможе уникнути в день голосування можливих непорозумінь (онлайн-перевірка доступна на сервісі Державного реєстру виборців за лінком➡️https://www.drv.gov.ua/ords/svc/f?p=111:LOGIN )
???? Якщо після досягнення 25 або 45 років у вашому паспорті-книжечці не вклеєно фото - це не позбавляє вас права отримати виборчий бюлетень. 
Також не допускається відмова у видачі бюлетеня через відсутність відомостей про реєстрацію місця проживання в ID-картці. Всі ці питання чітко окреслені у роз’ясненні ЦВК.
ℹ️ За межами України наші співгромадяни можуть проголосувати на закордонних виборчих дільницях. У цьому випадку документом, що посвідчує особу, є паспорт громадянина України для виїзду за кордон (докладніше про це - на офіційному сайті МЗС за лінком➡️http://bit.ly/2NGV8hE )
???? Отже, 31 березня - йдемо на вибори! 
✔️ Із собою треба мати ID-картку або паспорт-книжечку і обов’язково – ????весняний настрій!????

Переглядів: 577
Дата публікації: 11:43 07.03.2019
Центр надання адміністративних послуг Первомайської міської ради Харківської області >>>