Послуга «Кейс “Мобільний Офіс”»
Послуга «Кейс “Мобільний Офіс”»

Послуга «Кейс “Мобільний Офіс”»

Послуга «Кейс “Мобільний Офіс”»

          Для забезпечення доступності мешканців Первомайської громади Харківської області щодо отримання адміністративних послуг  відновлена робота мобільного віддаленого робочого місця для роботи адміністраторів Центру надання адміністративних послуг в м.Первомайський  зі спеціальною валізою «Кейс Мобільний Офіс”».

         «Кейс Мобільний Офіс”» – комплект сучасної портативної техніки, який дозволяє у форматі віддаленого робочого місця здійснювати повноцінний прийом документів для отримання адміністративних послуг за місцем перебування громадян.

         Надання послуг за допомогою «Кейсу Мобільний Офіс» поширюється на мешканців громади з інвалідністю, хворих, які за станом здоров’я  не мають можливості самостійно пересуватись, хворих,  які перебувають на стаціонарному лікування у КНП «Первомайській центральній районній лікарні» та людей похилого віку від 80 років.

          Обслуговування громадян з використанням «Кейсу Мобільний Офіс”» здійснюється щовівторка з 09 год. 00 хв. до 15 год. 00 хв.

Подати заявку можливо:

- за телефоном: 05748 34103;

- на електронну адресу: tsnap.pervom@ukr.net;

- письмово звернутись до Центру надання адміністративних послуг м.Первомайський за адресою:  Харківська область, місто Первомайський, проспект 40 років Перемоги 1, кабінет №8.

          При поданні заявки обов’язково повідомляються: прізвище, ім’я, по батькові заявника, паспортні дані, назву адміністративної послуги, яку необхідно надати та спосіб отримання результату надання адміністративної послуги.

#ВсеБудеЦНАП

#ЦНАП_Первомайський

Переглядів: 874
Дата публікації: 15:46 15.09.2021
Центр надання адміністративних послуг Первомайської міської ради Харківської області >>>